Mesaje de Suflet

Care sunt cei mai buni șefi în funcție de zodie – consideră-te noroc dacă ești angajatul lor

Berbec

Berbecii sunt fără îndoială născuți să fie lideri. Sunt persoane extrem de determinate, le place ca totul să fie organizat așa cum își doresc și nu se lasă atunci când și-au pus ceva în minte. Sunt și alte trăsături ale lor care îi fac conducători buni, le place să îi ajute pe ceilalți, știu ce anume să le spună ca să îi motiveze și cunosc modul în care pot forma legături cu ceilalți ca să aibă succes în tot ceea ce întreprind. Berbecii au o gândire logică și nu se lasă manevrați de sentimente.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane extrem de inteligente, loiale, sunt conștiincioase și genul de persoane a căror acțiune și cuvinte schimbă lumea din jurul lor. Par persoane foarte serioase care critică mereu greșelile altora, dar fac asta pentru a le transforma în persoane mai bune. Fecioarele au o mulțime de interese, vor să cunoască persoane noi și au foarte multe pretenții de la propria persoană, în timp ce sunt îngăduitori cu ceilalți. Sunt persoane extrem de creative

Săgetător

Săgetătorii se pricep de minune să conducă o echipă de oameni. Un șef adevărat trebuie neapărat să posede această trăsătură. E nevoie să știe cum să motiveze oamenii și cum să-i ajute să-și folosească talentul pentru a avea succes. Săgetătorii au și o altă calitate, pot separa cu ușurință serviciul de viața persoanală.

Balanță

Balanțele sunt persoane liniștite, nu își pierd calmul ușor și sunt oameni extrem de corecți. Au nevoie ca totul să fie calm și armonios în viața lor personală, așa că vor aplica aceeași metodă și când vine vorba de serviciu. Acolo, își doresc ca toată lumea să se simtă confortabil. Au dreptate de multe ori și oferă argumente foarte bune. Singurul punct slab al unui șef Balanță e că detestă conflictele.

Taur

Taurii pot fi niște șefi pe cinste, dar doar atâta timp cât îndeplinești exact ceea ce îți cer. Sunt persoane încăpățânate și foarte exacte. Dacă își pun ceva în minte, nu se lasă până nu îndeplinesc asta. Taurii știu să aprecieze persoanele care își fac treaba cum trebuie la serviciu. Taurii vor oameni de încredere, pe care să se poată baza, pe care îi vor răsplăti cu același fel de comportament.

Gemeni

Gemenii sunt șefii care se implică în tot ceea ce are legătură cu serviciul sau cu afacerea pe care o conduc. Au o imaginație bogată și se implică activ în aplicarea lor. Șeful Gemeni are 2 fețe însă. Nu te poți baza pe el atunci când se simte copleșit de muncă, așa că acesta e motivul pentru care ocupă acest loc.

Rac
Șeful Rac este prietenos și înțelegător. Te poți baza oricând pe ei și știu să asculte mai bine ca oricine altcineva. Faptul că Racii sunt întotdeauna guvernați de emoții, acest lucru îi poate afecta chiar și la locul de muncă. Își schimbă ușor dispoziția și nu știu exact care e decizia corectă pe care trebuie să o ia. Dacă vrei ca un Rac să aibă succes pune-l să lucreze alături de o echipă și nu ca șef.

Capricorn

Capricornii sunt persoane tradiționaliste, nu își schimbă prea ușor metodele și soluțiile. Dacă ai un șef Capricorn, vei ști mereu cum stau lucrurile la serviciu. Defectele unui astfel de șef e faptul că nu te poate lua prin surprindere, nu acceptă ușor schimbările și nici nu e deschis la nou. Capricornii nu știu să ia decizii singuri și vor mereu aprobarea celor din jur.

Vărsător

Este destul de versatil. Depinzând de starea în care se află, poate să fie amuzant, fermecător, entuziast sau total absorbit de visele sale. De asemenea, poate fi destul de sensibil, mai ales atunci când nu a dormit suficient.

Poziţia de conducere i se potriveşte, mai ales pentru că nu trebuie să răspundă în faţa nimănui. Ca să fie fericită, trebuie să ajungă până în vârful ierarhiei şi asta nu pentru că îi place puterea, ci pentru că poate să-şi organizeze munca exact cum vrea ea.

Pești

Peștii sunt genul de persoane care sunt foarte iscusite atunci când vine vorba de îndeplinirea cerințelor la locul de muncă. Sunt oameni cu o creativitate aparte, dar fac numai lucruri care îi pasionează extrem de mult. Se pricep să fie șefi, dar sunt atrași mai mult de studiu, de dezvoltarea personală și de a descoperi cât mai multe lucruri despre sine și ceilalți. Sunt persoane extrem de emotive și de sensibile, trăsături din cauza cărora nu sunt cei mai buni șefi. Nu se simt confortabil în postura de șef, nu li se potrivește pentru că nu le stă în fire să îi conducă pe ceilalți. Preferă să fie liberi, fără constrângeri.