Mesaje de Suflet

Cele mai nefericite zodii in 2019. Parca nimic nu se leaga

Va fi anul 2019 simplu si confortabil pentru noi? Astrologii spun ca va fi un an diferit. Unii nativi vor avea noroc, alti vor avea parte de probleme.

Prin urmare, pur si simplu, identificam acei reprezentanti ai cercului zodiacal, pentru care 2019 nu va fi un an cu multe impliniri.

Cele mai nefericite semne ale zodiacului in 2019

Gemenii:

In 2019, Gemenii vor experimenta influenta opozitiei planetei Jupiter. Acest lucru poate fi exprimat intr-o serie de momente neplacute – in aparitia unor dificultati juridice, in probleme materiale, in dificultati in relatiile cu cei apropiati.

Toate acestea, desigur, nu favorizeaza prosperitatea si succesul. Cu toate acestea, aceasta influenta nu este categorica si poate fi depasita. Ceea ce este necesar pentru aceasta este prudenta in declaratii si actiuni, precum si mai multa intelepciune din partea nativilor.

Gemenii, care se vor comporta in acest fel, vor trece usor peste aceste probleme. 2019 este un an in general stabil, doar din cand in cand vor exista cateva probleme majore. Calm si cumpatare, asta recomanda astrologii.

La inceputul anului (ianuarie-februarie), Gemenii ar trebui sa fie atenti, deoarece in aceasta perioada Uranus ii va influenta in mod negativ. Ei vor avea sentimentul ca se produc schimbari si nu inteleg de ce. Deci, incepeti viata in 2019 cu un spirit interior de optimism si perceptie plina de bucurie a realitatii.

Rac: Asteptari nejustificate

Problema pentru Raci in 2019 va fi ca isi doresc prea mult. La sfarsitul anului (decembrie), impactul negativ al lui Jupiter va fi adaugat opozitiei lui Neptun.

Acest lucru va spori riscul de greseli si Racii vor avea obstacole de trecut. Si pentru a echilibra negativul planetelor, in aceasta perioada, se recomanda ca nativii acestei zodii sa nu ia decizii importante, sa nu inceapa proiecte noi, sa nu faca achizitii majore.

Printre altele, Uranus in opozitie va actiona asupra acestor nativi. Acest lucru ar putea crea, de asemenea, dificultati in telatie.

Sfatul astrologilor pentru nativii din zodia Rac

Evitati manifestarile de caracter, cum ar fi ambitia si mandria.

Capricorn: schimbare fortata

In primavara (sfarsitul lunii aprilie), Saturn pentru Capricorn va fi retrograd. Aceasta planeta, care este patronul lor, in perioada de pana la jumatatea lunii septembrie ii va afecta din greu, fortandu-i sa aiba indoieli, ispite, dorinta de a vorbi mai mult decat trebuie.

Si aceasta inseamna probabilitatea de a lua decizii gresite, precum si situatii care le pot strica imaginea. Prin urmare, Capricornii in acest moment ar trebui sa fie extrem de atenti, pentru a nu face greseli pe care apoi sa le regrete.

Acest lucru se va intampla de doua ori – pe 6 ianuarie, iar apoi la sfarsitul anului, pe 26 decembrie. Aceste zile precum si cateva zile inainte si dupa sunt capabile sa aduca o multime de probleme.

Pentru a le evita, nativii din acest semn sunt sfatuiti sa nu faca anumite lucruri care prezinta risc. Sa nu calatoreasca (in special pe distante lungi) si sa nu semneze documente importante.