Mesaje de Suflet

Cum iubeste femeia din zodia Gemeni – cum o poti cuceri

Stiu ce o sa ganditi – este o femeie cu doua fete, greu se inteles si abordat. Nici ca se putea sa gresesti mai rau. Femeia gemeni este vazut de restul zodiilor ca fiind cu doua fete, galagioasa, neserioasa, aventuroasa si falsa. Stati asa. Femeia gemeni nu este falsa, ea stie foarte bine de ce se teme si de ce nu se teme.

Nu ii este teama sa riste pentru a-ti arata contrariul. O femeie gemeni nu are doua fete, stie foarte bine cum sa se comporte cu orice persoana si se ridica sau coboara la nivelul fiecaruia.

Este desteapta, nu se lasa dusa de nas, este sireata si intelege un om destul de repede dupa o prima discutie cu acesta. O femeie gemeni nu este galagioasa, dar daca stam sa ne gandim orice femeie este putin intepata cand ii sunt incualcate valorile sau Ii este tradata increderea. Aici ataca si gemenii. Nu se lasa mai prejos si este dispusa sa-si arate coltii cand trebuie sa se apere.

O femeie gemeni nu este aventuroasa. Ea are pretentii foarte mari de la ea, este pretentioasa cand vine vorba de relatii si un viitor alaturi de cineva si nu o sa se multumeacsa cu putin.

Standardele ei sunt inalte si vrea sa paseasca mandra pe strada la bratul unui domn demn de rangul ei. Nu este nederioasa, incearca de multe ori sa iti apere sentimentele si sa te incurajeze, iti spune intr-un mod frumos si duios ce este in neregula, insa daca vrei sa fie sincera si sa iti spuna exact ce gandeste, nu are nicio problema cu asta. O va face.

Indiferent daca prietenia dintre voi se va strica sau nu. Tu ai cerut-o. O femeie gemeni stie sa se adapteze repede oricat de inecate ii sunt corabiile. Stie sa vada partea pozitiva si incearca prin puterile sale sa iasa la iman.

Nu se lasa convinsa de altii sa ii urmeze, are propriile decizii pe care se bazeaza si stie ca sunt destul de bine gandite cat sa o salveze din orice situatie. Nu se ia dupa multime, prefera sa stea singura decat sa fie ca toti ceilalti. Se intelege destul de bine cu multe din celelelte semne zodiacale, sunt dispuse sa iasa din zona lor de confort doar ca sa inteleaga alte moduri de gandire. Este curioasa si inteligenta, este isteata si priceputa. Citat preferat: “Nu-ti deschide sufletul in fata tuturor” Este sensibila, tine in ea mult, dar este mandra.

Nu vrea ca oamenii sa stie ce o doare sau ce necazuri are acasa. Este buna cu ceilalti, isi cladeste legaturi si prietenii, cauta o familie in orice om nou intalnit, insa in suflet numai ea stie ce are si ce ii lipseste. Nu lasa oamenii sa patrunda atat de adanc si sa o cunoasca la acest nivel.

Rar se intampla ca o femeie gemeni sa-ti vorbeasca despre ea si sa se deschida intru totul in fata ta. Iubeste cafeaua de dimineata si este extrem de calculata. Vrea sa calatoreasca, sa vada oameni si culture noi, sa invete, sa creasca, sa fie informata. Are o minte deschisa si nu intelege de ce oamenii nu asculta si nu vor sa accepte si alte perspective ale aceleiasi lumi.