Mesaje de Suflet

Horoscop 12 februarie

Se mai tocesc asperităţile şi o să fim încrezători în şansele noastre de a ne atinge obiectivele la care ţinem. Vibraţia zilei este 11 şi o să luăm decizii înţelepte, să nu fie afectaţi cei din jur.

VĂRSĂTOR
Sunt multe lucruri de făcut şi acasă şi la serviciu, la şcoală, o să tot faceţi drumuri să rezolvaţi şi treburile voastre şi pe ale altora. O s-aveţi prilejul să dezvoltaţi nişte proiecte care v-ar aduce bani şi o să cultivaţi un parteneriat care-o să v-asigure un venit constant.

PEŞTI
Se poate să luaţi o decizie referitoare la viitorul vostru în doi, poate vă pregătiţi de căsătorie, ori vă mutaţi în alt oraş, altă ţară. Se-anunţă cheltuieli neprevăzute, şi o să faceţi eforturi să vă drămuiţi în aşa fel banii încât să v-ajungă până la următorul salariu, măcar, dacă nu mai mult.

BERBEC
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va lipi de sufletul vostru şi să aveţi curaj să construiţi împreună relaţia. Le puteţi cere şefilor nişte înlesniri, le mai spuneţi încă o dată despre mărirea de salariu pe care v-au promis-o şi verificaţi şi dacă v-aţi achitat de toate obligaţiile.

TAUR
Se pare c-o să vă consultaţi cu familia în privinţa cheltuielilor ca să ştiţi dacă sunt de acord cu achiziţionarea unei maşini sau cu datul la reparat. Poate vă găsiţi ceva de lucru şi să fie ceva de viitor s-aveţi bani de cheltuială şi satisfacţii profesionale, că n-aveţi de gând să vă plafonaţi.

GEMENI
Relaţia sentimentală o să fie pe lungimea voastră de undă, şi o să reuşiţi să menţineţi totul la cald, a la longue. O veste bună de la cineva aflat la mare distanţă şi poate fi o confirmare de job, sau că aţi fost admişi la studii în străinătate, c-aţi primit o bursă.

RAC
În cuplu o să vă meargă bine dacă daţi dovadă de răbdare, ca să nu grăbiţi lucrurile, să intraţi în ritmul firesc. Se poate să staţi la discuţii cu nişte parteneri de afaceri pân-o să-i convingeţi să se implice în egală măsură, să fie o muncă echitabilă şi să va-ntelegeti şi la bani.

LEU
O să vi se împlinească şi dorinţa de a fi fericiţi, veţi întâlni omul potrivit şi poate fi o dragoste la prima vedere. Vi se împlinesc nişte aşteptări şi o să puteţi avansa cu formalităţile ca să vă cumpăraţi casă, maşina, să perfectaţi o situaţie legată de studii.

FECIOARĂ
O atmosferă mult mai agreabilă în relaţia de cuplu şi poate veţi ajunge şi la concluzia că nu mai puteţi fără copii, dacă n-aveţi. Or să vă contacteze nişte posibili parteneri de afaceri să puneţi umărul la un proiect care-o să v-aducă bani, şi o serie de relaţii de afaceri cât se poate de utile.

BALANŢĂ
E bine să nu le daţi ocazia şefilor să vă observe nişte slăbiciuni şi să vă taxeze, mai ales dacă vreţi să le cereţi o favoare. Poate se fac presiuni să semnaţi un contract, să-l prelungiţi, sau să rezolvaţi în instanţă o chestiune care vă eliberează de o povară şi vi se face dreptate.

SCORPION
E posibil s-aveţi nişte probleme de sănătate şi să faceţi un set de analize medicale, să se ştie exact ce trebuie să luaţi. O să-şi facă apariţia cineva care suferă după voi, îi lipsiţi şi vrea să fiţi împreună, dacă nu sunteţi implicaţi în nicio relaţie, ca să nu fie cu supărare.

SĂGETĂTOR
O s-apară un contract avantajos şi se poate să daţi lovitura în afaceri şi să se umple contul. Păreţi roşi de nişte incertitudini în legătură cu partenerul de suflet, dar o să vă convingeţi că n-au nicio bază reală şi că încrederea în voi înşivă o fi zdruncinată.

CAPRICORN
Traiul în doi o să fie mai armonios şi o să petreceţi mai mult timp împreună cu partenerul de viaţă, să fie o echipă sudată. Un suflu de prospeţime la voi, şi o să puneţi în aplicare o idee mai veche şi să luaţi bani, să v-asociaţi, eventual, cu nişte oameni ca să lucraţi la ceva care va place.