Mesaje de Suflet

Horoscop 17 februarie

BERBEC Se pare că totul se desfăşoară după dorinţa ta, e o minune! Dar tot mai ai o doză de anxietate pe care nu o poţi stăpâni. Decepţiile trecute te împiedică să fii foarte optimist. Nu te teme! Profită si gaseşte-ţi echilibrul interior si pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Nu mai face atatea mofturi, viaţa este complicată şi fără sa o faci tu şi mai complexa. Stelele spun sa dai dovada de bun-simt şi modestie! Măcar astăzi, când îţi merge aşa de bine!

TAUR Perioada este favorabilă, mai puţin în adaptarea termică. Atenţie la ceaţă şi umezeală, îmbracă-te corespunzător şi totul poate să fie normal! Prudenţă în relaţiile de serviciu cu şefii! Prietenii te cauta să-ţi împartaşească problemele lor. Vremea capricioasă şi vremurile aiurea ţi se par probleme infinit mai grave decât micile lor intrigi. Nu te grăbi să tragi concluziile care se impun, partenerul tău practica un „joc secund” aşa incât trebuie să vezi în spatele vorbelor şi în umbra celor afişate…

GEMENI Astăzi nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Continuă cu tenacitate şi voinţă pe drumul ales de tine. Nu ai timp pentru tristeţi existenţiale, scutura-te si imbarbatează-te singur. Azi ai nevoie de mult optimism pentru rezolvarea treburile tale cotidiene. Sentimentele tale contradictorii nu sunt deloc folositoare pentru fermitatea in decizii pe care trebuie sa o arăţi anturajului. Uneori este bine sa fii mai putin comunicativ şi doar să asculţi, iar astăzi este una dintre acele zile.

RAC Trebuie să dai dovadă de calm şi răbdare ca să anulezi influenţa unor temeri şi a unor griji. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la cele necesare, dar nici nu fii zgârcit! Dar, totuşi, ai configuraţii minore faste mai ales in domeniul afacerilor cu amănuntul, comerţului, în general. Poţi să cumperi ceva care îţi place şi să fie şi relativ ieftin. O zi de luni aproape bună, cu unele aspecte favorabile, ceea ce poate insemna chiar încercarea de rezolvare a unei situatii financiare care te punea pe ganduri. Cu Luna, patroana ta, favorabilă, intuiţia ta creşte şi poţi rezolva mai uşor situaţiile în care sunt implicate femei, sau situaţii de natură feminină.

LEU Trebuie să pui la punct unele probleme tehnice legate de munca ta. Nicio configuraţie negativă şi nicio grijă importantă. Este una din zilele acelea când eşti zâmbitor, liniştit şi optimist. Sezi si cugeta, spune o veche zicala, care astazi ti se potriveste perfect. Ia mai multe informatii si abia atunci poti lua o decizie buna! Ai nevoie de sprijin şi din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. Sigur că o să intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale, iar astăzi luni, îţi faci planuri utopice pentru restul săptămânii, pe care ştii de acum că nu o să le respecţi… O informaţie de la nişte prieteni adevăraţi te pune pe pista cea bună, în cele din urmă.

FECIOARĂ Eşti în postura plăcută nativilor să analizeze detalii, să taie firul în patru. Ziua este favorabilă pentru activităţile tale de luni. În general lumea uită, fă-o să-şi amintească de tine! Misterul vieţii este dincolo de noi. Cine crede că-l cuprinde este nebun şi nebun este acela ce-l crede. Stai in afara exagerarilor de tot felul! Configuratia astrologica iti indica sa nu te repezi sa tragi concluzii gresite, sa ai suficienta rabdare, pentru că lucrurile se vor lămuri. O bârfă sau un schimb mai tăios de cuvinte te fac să te îndoieşti de un prieten. Nu este bine, nu este bine deloc!

BALANŢĂ Configuraţii celeste favorabile, mai puţin în domeniul muncii tale. Cu tact poţi evita discuţiile la serviciu. Zâmbeşte mult şi nu te lăsa provocat. Totuşi, un început de săptămână bun! Astăzi ai o perioadă indicată pentru studiu şi activitate laborioasă. Intelectul este bine aspectat aşa încât poţi să te implici în lucruri mai importante care necesită o anumită fineţe a gândirii. Dacă ai de dat examene, sau un interviu, sau pur şi simplu vrei să convingi pe cineva, atunci astăzi este perioada în care poţi să prevalezi!

SCORPION Astăzi nu te implica în discuţii cu semnele de foc. Afacerile personale sunt aspectate favorabil. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Totul se rezolvă cu bine! Uneori te inseli in privinta oamenilor, pentru ca iti faci pareri preconcepute. Evita dezamagirea fiind mai pragmatic in relaţiile cu colegii. Configuraţia generală a horoscopului arata că începând de astăzi urmează o perioadă care îţi este în mod explicit favorabilă : câştiguri neaşteptate şi favoruri din partea sexului opus. O veste bună care te face să fii mulţumit pentru că ţi-a confirmat intuiţia!

SĂGETĂTOR Cei din jur te plac, profită să-ţi promovezi cu tact interesele. Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai dimineaţa. Ziua de azi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi, cu anturajul. Din nou, pentru a câta oara, ai de ales intre doua posibilităţi. Sinergia faptelor te conduc, însă, către o fundătura sentimentală! Neliniştea și nerabdarea proprii naturii tale sunt pe cale sa-ti joace o festa. Trebuie sa ai răbdare și sa astepti, altfel strici totul ! Aşa că lasă decizia pe mai târziu. Pe fondul unei configuratii slabe si cam confuze, vointa si determinarea care te-au caracterizat in ultimul timp incep să se estompeze. Poate că nici nu trebuie să iei o hotărâre. Uneori lucrurile se rezolvă de la sine…

CAPRICORN Nu ai timp liber, nu ai viaţă personală. Munca îţi ia tot timpul! Trebuie să găseşti o ieşire, nu eşti sclav pe plantaţie, încercă să fii mai rapid şi să ai aliaţi competenţi care să te ajute. Ceva mocnea de mai mult timp, fie ca ştiai fie că nu, acum iţi ramâne doar sa tragi concluziile şi să-ţi fie de invăţătură! De azi începe o perioadă potrivită pentru promovarea intereselor personale şi avansare sociala. Luna este un generator de idei fanteziste şi trăznite, idei pe care nu te vei gândi mult ca să le pui în practică.

VĂRSĂTOR Vrei să fii mereu în centrul atenţiei şi te simţi discriminat când eşti marginalizat sau neglijat. Astăzi este una din zilele când îţi plângi de milă, fără să ai un motiv oarecare valabil! O zi din perioada când, pentru compensaţie, Vărsătorii cumpara extrem de scumpe aberaţii tehnologice de ultimă oră, iar Vărsătoarele fac datorii la coafor, manichiuristă, croitoreasă, modistă, stilist, maseur, bazin, sală şi încă în multe alte locuri… Consumi, cheltuiești, deci, exişti!

PEŞTI Domeniul emoţional e bine aspectat. Cu mai mult realism şi mai puţină încăpăţânare poţi să te simţi confortabil. O veste din presă te interesează, dar nu exagera impactul asupra vieţii tale! Un procent dintre nativi pot să aibă astăzi o surpriză plăcută: şefii sau patronii te vor aprecia în mod deosebit, pentru o periodă de realizări şi acumulări. O serie de evenimente te vor obliga la o analiză aprofundată. Noi prietenii sau relaţii fac ziua interesantă. Ai unele veşti care te neliniştesc şi te ingrijorează, dar în a doua parte a zilei ori primeşti un ajutor neasteptat, ori rezolvi tu situaţia!