Mesaje de Suflet

Ce creatură mitologică ești, în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată ce creatură ai putea fi, în funcție de caracteristicile zodiei tale?

Creaturile întregii mitologii au fost inventate pentru a reprezenta caracteristicile umanității.

Unele dintre acestea pot fi înalte de zece metri, pline de agresiune, altele pot fi învăluite în mister ca o legendă urbană.

Multe aspecte ale zodiacului sunt inspirate din mitologie, așa că pare logic ca fiecărei zodii să îi fie oferită o creatură. De multe ori, oamenii își doresc să aibă puteri magice, dar nu realizează că toate calitățile pe care le dețin pot fi transformate în ceva cu totul special.

Berbec

Vârcolacul – rapid și plin de energie, nativii în Berbec pot fi asemănănați unui vârcolac. Simt nevoia să conducă lucrurile în jurul lor și să dețină mereu puterea.

Vârcolacii sunt de temut, iar nativii în Berbec preferă ca oamenii din jur să îi știe de frică.

Taur

Gargui – un semn loial al zodiacului, ești protectorul a tot ceea ce este sfânt. Cei din jur îți câștigă greu prietenia, așa cum cei care vânează un gargui pentru protecție trebuie să lupte.

Totuși, atunci când i-ai devenit prieten, îi ești prieten pe viață și ar face orice să te ajute.

Gemeni

Cercerus – semnul zodiacal al gemenilor, al celor născuți pentru a fi blânzi, adaptabili și plini de dragoste de sine.

Asemenea câinelui cu trei capete din mitologie, un nativ nu este niciodată singur și are capacitatea de a-și fi cel mai bun prieten.

Rac

Sirenă – sirenele originale aveau aripi, dar locuiau în mare. În unele legende, acestea erau creaturi spectaculoase care atrăgeau marinarii pentru a-i ataca. Sensibilitatea unui nativ în Rac nu trebuie interpretată ca slăbiciune.

Leu

Grifon – ești legenda întruchipată, o combinație între o creatură neînfricată care refuză să fie tratată cu lipsă de respect. Ești politicos dacă este necesar, dar refuzi să accepți o atitudine necorespunzătoare.

Fecioară

Elf – o creatură a magiei care încearcă să trăiască departe de societate. Elfii sunt cunoscuți atât pentru ajutorul pe care îl oferă celorlalți, dar și pentru probleme pe care le pot crea. Aceste creaturi sunt fără vîrstă, frumoase și pacifiste.

Balanță

Îngerul – îngerii valorează pacea și armonia mai mult decât orice și cred în puterea energiei pozitive. Nativii pot fi priviți ca a fi leneși, dar sunt pur și simplu persoane liniștite care sunt calme înainte, în timpul și după furtună.

Săgetător

Centaur – pe jumătate om, pe jumătate cal, centaurul reprezintă logica peste toate animalele naturii. Sunt profesori și filosofi extraordinari, dar sunt conduși și de aptitudinile fizice.

Capricorn

Satir – pe jumătate om, pe jumătate capră, aceștia sunt cunoscuți pentru nevoia de a-și face plăcerile, dar și pentru puterea lor.

Vărsător

Yeti – ești un om al zăpezii, o creatură mare, pe jumătate umană despre care se spune că locuiește în munții Himalaia, în regiunea Nepalului. Mai mult, se spune că aceștia atacă și consumă tot ce le stă în cale.

Pești

Un monstru al mării – nativii în Pești, deși emotivi, sunt sălbatici ca și un monstru al mării care devorează tot atunci când este pe teritoriu cunoscut.