Mesaje de Suflet

Cum își exprimă sentimentele pentru o femeie fiecare bărbat din zodie

Berbec

Berbecii sunt ființe deosebite, care arată afecțiunea față de ceilalți într-un mod cu totul unic. Se îndrăgostesc, rapid și dedică tot timpul lor persoanei dragi. Bărbatul Berbec alege să petreacă o seară întreagă alături de parteneră și nu își dorește să fie cu nimeni altcineva în acele momente. Berbecii nu așteaptă deloc atunci când se îndrăgostesc, își mărturisesc sentimentele după foarte puțină vreme.

Taur

Pentru un Taur îndrăgostit, nu mai există altcineva în afară de femeia pe care o iubește. Nicio altă zodie nu iubește cu mai mare intensitate decât bărbatul Taur. Bărbatul Taur are o loialitate de invidiat față de parteneri și nu îi înșală niciodată. Sunt genul de persoane care au nevoie de ceva timp pentru a-și mărturisi sentimentele, așa că nu vei auzi declarații clare de la ei imediat la începutul relației. Se întâmplă ca unii bărbați din zodia Taur să nu știe foarte clar ce anume simt față de partenera lor.

Gemeni

Gemenii sunt persoane extrem de sociabile care își doresc să formeze o legătură cu o persoană specială pentru ele. Chiar dacă partenera unui Geamăn face compromisuri în relație, acesta nu este dispus să le facă și preferă să domine în relație decât să sufere în urma unei trădări. Sentimentele lor ies la iveală doar atunci când sunt siguri că partenera lor simte la fel ca ei. Chiar dacă nu arată asta, se tem foarte mult de suferințe și dezamăgiri în dragoste.

Rac

Racii se încred destul de greu în alte persoane iar acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de viața sentimentală. Chiar și atunci când au o relație serioasă, care a început de ceva timp, Racii se încred destul de greu în partenera lor, nu pot face asta complet, fără să aibă anumite îndoieli. Racii adoră siguranța în viața, dar, mai ales, în relația de cuplu. Racii nu spun Te iubesc decât dacă simt cu adevărat asta. Ești o persoană cu adevărat importantă pentru Rac dacă îți spune aceste 2 cuvinte.

Leu

Leii adoră să li se spună Te iubesc, e ca și cum inima lor este împărțită în 2 și bate deja în pieptul partenerei lor. Leii sunt persoane care spun lucrurilor pe față, dar nu și când vine vorba de dragoste. Au nevoie de timp pentru a mărturisi verbal ceea ce simt. Leii au un ego foarte puternic, așa că nu se atașează ușor de alte persoane.

Fecioară

Fecioarele sunt cele mai oneste persoane din tot zodiacul. Detestă să spună minciuni partenerei lor și sunt ei înșiși loiali și sinceri atunci când iubesc. Sunt persoane optimiste, care își fac partenerele să râdă des. Spun Te iubesc fără prea multe dificultăți.

Balanță

Balanțele pot avea o mulțime de probleme și, în ciuda acestora, își păstrează întotdeauna optimismul caracteristic. Într-o relație, recunosc atunci când au greșit și acceptă consecințele. Se îndrăgostesc ușor, iar iubirea împărtășită le dă aripi.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane foarte timide, deși n-ai zice și nu se pricep să țină o persoană alături de ei într-o relație serioasă. Se tem de dezamăgiri așa că nu își exprimă cu ușurință sentimentele. Atunci când se îndrăgostesc, aleg să aștepte, tocmai ca să nu sufere o dezamăgire.

Săgetător

Săgetătorii nu se supun regulilor deja existente, ei își creează propriile reguli. Săgetătorii își doresc o relație stabilă, dar mai mult decât pe parteneră, iubesc libertatea. Nu lasă emoțiile să îi influiențeze atunci când aleg partenerul de viață.

Capricornii

Atunci când Capriconul spune te iubesc, vrea să îți arate cât de mult însemni pentru el. Capricornii apreciază loialitatea la partenera lor și sunt corecți. Fac orice doar pentru persoana iubită.

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane extrem de indecise. Nu au nicio problemă să se îndrăgostească de o parteneră nouă în timp ce se gândesc în continuare la fosta parteneră. Atunci când dragostea e împărtășită, partenera unui Vărsător e pe mâini bune. Vărsătorii obișnuiesc să acore încredere foarte ușor chiar și persoanelor necunoscute.

Pești

Peștii sunt firi extrem de emotive și de sensibile. De multe ori, ceilalți nu înțeleg modul în care Peștii aleg să își exprime sentimentele. Preferă să aștepte înainte să spună mult așteptatul Te iubesc și sunt persoane care suferă mult din dragoste pentru că pot fi răniți cu ușurință.