Mesaje de Suflet

Horoscop zilnic VINERI 6 IULIE 2018. Incepe un weekend special!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 6 iulie 2018 pentru fiecare zodie.

Incepe weekendul, Luna in Berbec este un ultimul sau patrar si este timpul pentru unele socoteli ! Este ceva ce sta in puterile tale sa schimbi pentru rezultate mai bune si fericite? Luna in Berbec iti aduce o perspectiva mai proaspata si un pic mai egoista dar necesara!

Acesta este un semnal ca ceva trebuie sa fie abordat diferit. Poti face un pas in spate dintr-o actiune si sa vezi lucrurile dintr-un punct de vedere mai realist. Luna In Berbec te face sa intelegi ca, pana cand nu te ocupi de tine insuti ca de persoana nr 1 din viata ta, nu iti va mai ramane nimic de dat nimanui. Si cum crezi ca cineva te poate placea sau iubi, daca tie nu iti place de tine ? Trebuie sa o iei de la capat dar de data asta cu tine. Ai grija de tine si altii vor fi atrasi natural spre tine din cauza increderii de sine pe care o emani.

Luna in Berbec iti da si un aer de egoism, desigur. Oare esti tu acela? Oare trebuie sa fii mai atent si spre altii? Uneori putem fi considerati nerespectuosi doar din insecuritate, ignoranta, teama. Te astepti cumva ca doar altii sa dea si tu sa primesti? Un echilibru sanatos dintre a da si a primi, dintre a vorbi si a asculta sunt de baza pentru o relatie fericita.

Aici gasesti Horoscopul de Weekend.
Iata horoscopul zilei de VINERI 6 iulie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Astazi tinzi sa te dai peste cap in dorinta de a-ti improspata lookul. Doresti sa ai un look nou, sa impresionezi, sa te simti bine. O intalnire pe care o anticipezi drept foarte placuta iti ridica asteptarile si te face sa te tii bine cu mainile de scaun in aceasta calatorie. Esti sfatuit sa o iei usor pentru ca relatiile reale nu se masoara doar in exprimari exterioare.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Astazi ai o dispozitie foarte romantica. Gandurile tale delicate si visatoare te fac sa te gandesti la cineva special de sex opus. Seara puteti sta impreuna cu mult drag, umar langa umar. Magia iubirii va va ridica starea de spirit si te va pune intr-o dispozitie placuta si plina de viata. Vei avea energie si vitalitate toata ziua.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Vei avea anumite momente de anxietate in dorinta ta de a-ti mentine imaginea creata in mintea oamenilor precum si reputatia in societate. Muncesti din greu pentru a-ti creste standardul social, dar primesti si rezultate pe masura. Este o zi norocoasa sub auspicii bune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO