Mesaje de Suflet

Dietă Nicoleta Luciu. Slăbești 3 kilograme în 6 zile

Dietă Nicoleta Luciu. Slăbești 3 kilograme în 6 zile. „Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi să începem o super dietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun aşa: facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, măncăm salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune”, spunea Nicoleta Luciu.

Dietă Nicoleta Luciu. Slăbești 3 kilograme în 6 zile. Iar rezultatele se pare că nu au întârziat, în cazul vedetei, care a revenit cu concluziile:

Dietă Nicoleta Luciu. Slăbești 3 kilograme în 6 zile. „Fetelor, ce faceți? Cum merge treaba cu salatele? La mine merge brici, brici. În șase zile am dat jos trei kilograme”, a spus vedeta. Ea le-a dat sfaturi admiratoarelor sale despre cum să își prepare salate cât mai gustoase și sănătoase.

Dietă Nicoleta Luciu. Slăbești 3 kilograme în 6 zile. „Fără pâine. Adaugi ce vrei în salată. Să te faca fericită când o mănânci. Pune și seminte. Te saturi mai repede. O să vezi cu timpul nu o să mai ai nevoie de așa multă salată la o masă.

Dietă Nicoleta Luciu. Slăbești 3 kilograme în 6 zile. Eu în prima săptămână am făcut foarte multă la o masă. Acum sunt la jumătate din cantitatea din prima săptămână. Eram disperată că n-o să mă satur. Să pui uleiuri. Ce ai prin casă. 2-3-4 tipuri . Important să nu pui prea mult din fiecare că iese prea grețoasă salata. Eu sunt pățită. (…)

Dietă Nicoleta Luciu. Slăbești 3 kilograme în 6 zile. Mănânci de 3 ori pe zi salată cu multe legume și semințe, în care pui ce vrei, dar pe rând: carne, ouă, pește, cartof, mazăre , porumb etc”, a mai spus ea.