Mesaje de Suflet

Cum arată spitalul în care Gigi Becali a investit milioane de euro și unde tratamentele sunt gratuite

Religie si FCSB! Asta aude tot omul despre Gigi Becali! Doar ca finantatorul mai ”tese” si altele, pe langa credinta si pasiune pentru sportul-rege. Ultima ”isprava” a miliardarului: un spital modern, in care a investit mai bine de 15 de milioane de euro!

Este vorba despre o clinica in care sunt tratati bolnavii de cancer! Proiectul a fost demarat in urma cu doi ani, la Arcom, langa locul in care Steaua isi avea birourile. Si nu e totul! Om cu suflet mare, Becali avea sa anunte: ”Totul este gratis!”

Finantatorul echipei FCSB a dezvaluit, ce se intampla la Unitatea de tratament pe care a infiintat-o. ”Eu am facut o clinica, bine, tot spital este, se ocupa de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea Steaua birourile, la Arcom. Toata cladirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plateste. Bine, nu e pe gratis… Se plateste, dar platesc eu… E un spital la care platesc eu. Platesc la spitalul meu cum ar veni, ca nu ai voie sa faci pe gratis, altfel e evaziune fiscala. Si atunci platesc eu singur toate tratamentele. Dar le platesc la spitalul meu”, a spus Gigi Becali.

Iar finantatorul mai anunta ceva, la acea data: ”Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect sa-i readuc acasa pe medicii romani care au plecat in strainatate! La fiecare consultatie sau interventie chirurgicala pe care o vor avea, un procent de 30% la suta din incasari se va intoarce direct in buzunarul lor”.

Becali a precizat ca va angaja circa 50-60 de medici in cadrul acestui spital. „Vor exista si medici voluntari din cadrul bisericii, insa cei angajati vor avea salarii consistente, pornind de la 2.000 de euro pe luna”, a explicat Becali.