Mesaje de Suflet

Aceasta este zodia cu cele mai multe calitati

Zodia cu cele mai multe calitati este una dintre zodiile de pamant. Aceasta se remarca prin capacitatea de a se pune mereu in locul celor din jur si are ambitia de a isi atinge orice tel.

Aceasta este de asemenea o fire destul de critica, motiv pentru care se poate certa destul de usor cu cineva, deoarece nu suporta sa fie contrazisa. Ea considera ca in fiecare disputa trebuie sa existe argumente, astfel ca nu suporta discutiile sterile si se pregateste mereu atunci cand stie ca are de combatut o opinie.

Aceasta zodie stie sa asculte si este extrem de fidela. Cu toate ca de multe ori da impresia ca nu o intereseaza opinia celor din jur, ea de fapt se gandeste la fiecare cuvintel spus. Retine absolut tot si absoarbe opiniile celorlalti precum un burete. Dupa o analiza indelungata, stie cum sa faca o sinteza asupra corectitudinii si a veridicitatii anumitor fapte.

Cu toate ca are o conceptie moderna asupra vietii amoroase si asupra casniciei, cand vine vorba de propria relatie este conservatoare. Nu suporta ideea de a insela sau de a fi inselat. Cand iubeste, Fecioara o face din tot sufletul. Nu ii este usor sa treaca peste dezamagiri si poate suferi enorm atunci cand este parasita.

Are un caracter darnic cand vine vorba de relatia cu cei din jur. Cand face un cadou aceasta nu asteapta ceva in schimb. Este o fire sensibilia cand vine vorba de problemele celor din jur si le sare in ajutor fara a astepta ceva in schimb. Este precum o mama a ranitilor. Este vorba de nimeni altcineva decat de Fecioara, care stie sa ii impace pe cei care se afla in conflicte. Nu ii place sa vada oameni separati si isi da silinta sa ii imbuneze.

Umorul acesteia este involuntar iar adesea face haz chiar de propriul necaz, fiind mereu pregatita pentru situatii limita.

Zodiile care vor ramane singure pentru totdeauna

Exista cateva zodii care nu sunt deloc statornice. Umbla din floare in floare si nu isi pot gasi perechea.

Varsator

Nu este nicio surpriza aici. Varsatorul este fantoma zodiacului. Va ramane singur pentru ca singura persoana in care au incredere este propria persoana. Isi gasesc fericirea in singuratatea profunda. Varsatorii sunt suflete adanci, insa nu reusesc sa lege relatii cu persoanele din jur. Este foarte dificil pentru un Varsator sa isi gaseasca un partener stabil. Varsatorii adora sa viseze si sunt activisti convinsi. Intotdeauna vor crede ca pot obtine mai mult din orice situatie. Un Varsator are nevoie de spatiul sau si de timpul sau de singuratate, iar acest lucru este greu de acceptat pentru alti nativi.

Capricorn

Un Capricorn stie cum sa joaca intr-o relatie. Munceste mult si are standarde foarte ridicate. Se leaga de orice chichita din relatie. Capricornii sunt foarte selectivi, insa sunt si foarte loiali. Odata ce i-ai cucerit, pot fi ai tai pentru totdeauna. Capricornii sunt foarte dominanti, de aceea trebuie sa faci un compromis destul de mare atunci cand esti in preajma lor.

Fecioara

Singurul motiv pentru care ar putea ramane singuri este pentru ca nu cred despre ei ca sunt indeajuns de buni pentru cineva. Sunt perfectionisti si plini de nesiguranta. Sunt extrem de sensibili si adora structura. Prefera un partener stabil in care sa poata avea incredere.