Mesaje de Suflet

Astrologii au tras concluzia: Taurii sunt partenerii perfecti intr-o relatie

– Calitatile care ii transforma pe acesti nativi preferatii zodiacului –

Ai o relatie de iubire cu un Taur? Considera ca ai tras lozul castigator. Potrivit teoriilor astrale, Taurul este partenerul perfect. Iata cateva calitati care il fac astfel: este plin de senzualitate, are o viziune realista asupra vietii, este foarte fidel familiei, este o persoana determinata, gratie influenței pe care o are Venus asupra lui.

TAUR – dragoste

Nativii în Taur sunt de modă veche atunci când vine vorba despre dragoste, o combinație complexă între duritate și sensibilitate. Pentru lumea din exterior, aceștia pot părea siguri pe ei, dar, pe interior, sunt romantici fără pereche care caută acea iubire care să dureze o viață. Nevoile nativilor sunt cele de bază: vrei un partener stabil și loial care este conservator și care să ofere afecțiune. Totuși, de ce este atât de greu de găsit?

Nativii urăsc schimbarea, și tocmai de aceea nu se aruncă într-o relație. O dată ce s-au aventurat, nu se mai joacă. Faptul că sunt previzibili îi poate plictisi pe unii, dar, pentru Taur, oferă o platformă pe care să construiască o viață în doi. La început, un Taur lovit de dragoste poate să fie rezervat, protejându-și inima, pentru că atunci când se îndrăgostesc, se îndrăgostesc foarte tare. Vor să își ia angajamente mai serioase, vor să cunoască părinții partenerului, să te aducă la evenimentele de la locul de muncă – orice doar pentru a-i face pe cei din jur să șrie că ești al lor. Un nativ se gândește mereu la viitor atunci când vine vorba despre relații.

Dacă cineva are sentimente pentru un nativ, cel mai probabil va ultima persoană care va afla dacă sentimentul este reciproc. Un Taur va spune tuturor că sunt îndrăgostiți, înainte să-i spună persoanei în cauză.

Semnul care conduce semnul este loialitatea, confortul și persistența. Pentru un Taur, o relație este ca un proiect, ceea ce îl va face să rămână concentrat, atent și dispus să facă orice sacrificiu. Nimic nu va opri un nativ să ajungă acolo unde și-a propus. Sunt persoane pe care te poți baza și care vor ca persoana iubită să simtă nevoia de ei. Oferă rapid ajutorul atunci când cineva are nevoie de el, mai ales în lucrurile practice.

Cei din jur ar trebui să aibă mare grijă, pot ajunge de la regi la supuși în ochii lor într-o fracțiune de secundă. Nu suportă să fie luați de-a gata. Oamenii din jur trebuie să lucreze pentru a păstra dinamica tensiunii vie în relație prin a rămâne dedicat și pasionat despre propria lor viață. Problemele de abandon sunt sensibilitățile unui nativ, și tind să se teamă că partenerul lor îi vor părăsi atunci când nu îndeplinesc o anumită cerere sau când nu sunt mereu în preajma acestuia.

Nativii trebuie să învețe să testeze apele, altfel nu se vor simți niciodată în siguranță. Dacă cineva îi va părăsi pentru că au o viață proprie, trebuie să înțeleagă că acea persoană nu merită!

Sunt extrem de compatibili cu celalalte zodii care stau sub elementul pământ (Capricorn și Fecioară). Un Taur nu ar trebui să fie autoritar cu Capricornul, iar Fecioara nu ar trebui să critice un Taur. Nativii se simt ca acasă în preajma semnelor de apă, care le ajută să îți scoată la suprafață sensibilitatea. Alte semne fixe (Leul, Scorpionul și Vărsătorul) atrag Taurii și pot forma perechi ale dragostei divine.

Bărbații Taur sunt predispuși rutinei și vor să se așeze cât mai rapid la casa lor. În timp ce asta poate fi interpretată ca încăpățânare, el este cel care întreține casa. Taurul este un semn fix, ceea ce înseamnă că femeile își doresc stabilitate în viață și relații. Femeile Taur sunt afiliate cu Venus, așa că adoră experiențele senzoriale și să trăiască clipa.