Mesaje de Suflet

7 semne zodiacale care nu se împacă bine cu schimbarea – le dă viaţa peste cap

Berbecul

Deşi Berbecii sunt cunoscuţi pentru că acţionează fără să se gândească prea mult la consecinţe şi sunt deschişi să accepte orice fel de provocări, când vine vorba de schimbări, sunt total opusul a ceea ce se crede despre ei.

Berbecii nu se gândesc de 2 ori înainte să facă ceva, iar acest lucru poate avea consecinţe destul de serioase, aşa că e bine să ştie că se pot ascunde într-o zonă confortabilă când dau de necaz.

Schimbările bune sunt agreate de Berbeci, dar cele care le dau viaţa peste cap îi fac să devină o cu totul altă persoană.

Taur

Taurul este fără îndoială una dintre cele mai încăpăţânate zodii şi, cu toate, acestea, un Taur cunoaşte limitele în viaţă şi ştie că nu poate deţine mereu controlul.

Vor însă să îşi imagineze că ar putea face asta. Dacă trebuie să modifice ceva în viaţa lor, totul s-a terminat pentru Tauri. Chiar dacă nu arată, pe dinăuntru sunt stresaţi şi nu le place deloc ceea ce se întâmplă.

Leu

Leii sunt lideri înnăscuţi, pasiunea lor cea mai mare e controlul şi se pricep de minune să conducă.

Nimeni nu poate face un Leu să se răzgândească odată ce are o opinie cu privire la un subiect anume. leii sunt persoane punctuale şi îi scoate din minţi atunci când trebuie să aştepte pe cineva sau să se întâlnească la altă oră decât la cea stabilită.

Leilor nu le plac schimbările, dar nu le rămâne altceva de făcut decât să se conformeze.

Fecioară

Fecioarele adoră schimbările şi chiar au o lecţie de învăţat după ce se petrece.

Fecioarele gândesc foarte mult şi analizează orice schimbare în cel mai mic detaliu, aşa că pot ajunge să o regrete.

Astfel, schimbările dau peste cap universul Fecioarei, care ştie deja cum funcţionează bine lucrurile, nu vrea să modifice nimic la asta.

Balanţă

Balanţele nici nu vor să audă măcar de cuvântul schimbare, e ceva care le displace total, la fel de mult ca certurile şi lucrurile pe care nu le cunosc.

Balanţele sunt sceptice din fire, aşa că nu pot garanta că o schimbare e în bine sau care vor fi consecinţele acesteia. Balanţele ştiu să ascundă foarte bine această teamă în spatele unei feţe surâzătoare.

Capricorn

Capricornilor le place ordinea, disciplina şi atunci când totul decurge fără probleme. Schimbările nu sunt pe placul Capricornilor pentru că le dau această ordine peste cap.

Capricornii dau mereu tot ce au mai bun, iar schimbările nu le permit să se dezvolte în această direcţie. Cel mai urât vis al unui Capricorn e acela când e luat prin surprindere de o schimbare.

Vărsător

Vărsătorii sunt fani ai schimbărilor, cu toate acestea, nu le place atunci când schimbarea provine din exterior şi nu e creată de ei.

Vărsătorii adoră noul şi progresul, sunt în favoarea tehnologiei moerne şi a unei minţi deschise, dar nu şi schimbările în rău, care duc la regres şi haos.

Vărsătorii ştiu foarte bine ce anume le place şi nu vor să facă nicio schimbare în acest sens.