Mesaje de Suflet

Alege o piatră și vezi ce dezvăluie asta despre tine

Testele de personalitate spun multe despre ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

În acest test, tot ce trebuie să faci este alegi o piatră care ți se potrivește. Află ce spune despre tine alegerea ta:

Piatra numărul 1 – această piatră se numește Opalit – este subtilă, dar plină de energie. Este ideală pentru meditație, îmbunătățește comunicarea pe toate nivelele, în special cea spirituală. Nu vrei decât libertate în viață și să stai departe de agitația civilizației.

Simți nevoia să te deconectezi și să găsești pacea în locuri în care simțutile și gândurile interioare pot fi folosite la maxim.

Dacă ai ales această piatră, indică faptul că ai reușit să treci peste furtunile din viața ta și că acum ești mult mai înțelept și puternic tocmai prin prisma acestor experiențe.

Încă porți cicatricele, dar acestea nu vor fi permanente. Asemenea plăcii de pe piatră, durerea va dispărea complet.

Ești sensibil și gentil, iar protecția a fost necesară pentru tine și va fi mereu

de ajutor.

Piatra numărul 2 – așa cum spune și vechea zicală, piatra Malachit ne reamintește că putem să o luăm de la capăt. Dacă ești atras de acest cristal puternic, asta poate însemna că este vremea pentru o schimbare.

Cunoscută ca piatra transformărilor, cristalul Malachit aduce înapoi energia și concentrarea de care ai nevoie pentru a crește și pentru a ajunge la schimbarea de care ai atât de multă nevoie.

Trebuie să te schimbi spiritual și pentru asta, te poți ajuta de piatra Malachit care are proprietăți de vindecare și care alimentează pasiunea din inima ta.

Orice ai căuta – dragoste, bani, putere – piatra de Malachit îți oferă darul înțelepciunii de a ști diferența între abundența spiritului și bogăția monetară.

Piatra numărul 3 – energia efervescentă a piatrei Sparelui ne reamintește de bucuria de a crea ceva inspirațional. Această piatră hrănește chakrele de la nivelul plexului solar, ceea ce inspiră mai mult încredere de sine, putere și dorință de a conduce în mintea ta.

Te va elibera de îndoiala de sine, iar creativitatea ta va înflori prin puterea Soarelui. Folosește-te de această creativitate pentru a inspira progres pozitiv în relațiile, la locul de muncă și pentru toate pasiunile tale.

Proprietățile de vindecare ale pietrei Soarelui pot fi de mare ajutor în viața personală.

Prin combinarea chakrelor sacre și a energiei revitalizante, piatra Soarelui te poate ajuta să treci peste durerile din trecut și să te deschizi posibilității unei nou relații, te poate ajuta să reaprinzi pasiunea dintre tine și partenerul tău.

Piatra numărul 4 – piatra Obsidian mahon te va ajuta să te concentrezi pe abundența din viața ta și te va ajuta să dai frâu liber sentimentelor sau lipsei de satisfacție.

Piatra Obsidian mahon este cunoscută, de asemenea, ca piatra puterii. Te va ajuta să îți recâștigi puterea atunci când ai nevoie cel mai tare. Îți va da voința de a-ți cuceri fricile și te a te pune față în față cu toate provocările.

Va stimula creșterea pe toate nivelele. Atunci când ai nevoie să îți recâștigi puterea persoanală, atunci este indicat să lucrezi cu piatra Obsidian mahon care este cunoscută și ca piatra reflexiei.

Te va ajuta să recunosști care sunt lucrurile care necesită atenție în viața ta.

Piatra numărul 5 – piatra Howlite este o unelată minunată pe care o poți avea în timpul meditației pentru că te poate ajuta să te concentrezi cât mai mult. Poate promova serenitatea minții și poate îndepărta toate gândurile care îți distrag atenția.

Te va ajuta să scapi de stres și anxietate pentru că piatra Howlite este o piatră care calmează.

Dacă ești atras de această piatră, păstrează-ți mintea deschisă pentru toate posibilitățile. Mesajele pe care le poți primi atunci când ești deschis sunt, cu adevărat, impresionante.

Păstrează un jurnal al viselor și vezi dacă există elemente care se sincronizează. Dacă ai ales această piatră, atunci este vremea să renunți la oamenii din viața ta care îți fac mai mult rău decât bine.

Te poți schimba dacă îți setezi mereu în minte că te poți schimba, iar această alegere este una pe care doar tu o poți face.

Piatra numărul 6 – piatra Jasp Dalmațian ne reconectează cu natura noastră jucăușă, și echilibrează elementele Yin și Yang care aliniează corpul din punct de vedere psihic, emoțional și mental prin calm eteric.

Folosește această piatră dacă te simți blocat în viață, te va ajuta foarte mult să te transformi și să mergi mai departe în viață cu foarte multă energie și calmitate.