Mesaje de Suflet

Femeia care nu s-a mai spălat pe cap de 8 luni spune cum își menține părul sănătos

Toată lumea este interesată să aibă un aspect fizic fără cusur, inclusiv când vine voba despre podoaba capilară.

Așa se face că sumele de bani cu care operează această industrie a ajuns la ordinul milioanelor.

Și în timp ce o categorie de oameni e în stare să cheltuie oricât doar ca să evite pe cât posibil orice problemă legată de starea părului, o alta, puțin mai categorică spune că soluția pentru un păr de vis este să renunți definitiv la șampon și la alte produse din această gamă.

Astăzi îți vom prezenta povestea Virginiei, mama a doi copii, dar și adepta ideilor celei de a doua categorii de oameni.

Această femeie a renunțat la șampon, la balsam, la vopseaua artificială și nu regretă nimic acum.

Ea și-a împărtășit alegerea cu cititorii săi, dar a dezvăluit care este secretul unui aspect îngrijit și elegant după ce a făcut aceste schimbări decisive în viața sa.

Virginia a mărturisit că a renunțat să mai folosească toate aceste produse pentru că și-a dorit să trăiască într-un mediu mai curat, dar și să nu mai iroseasscă atât de mulți bani pentru ele.

Ea a considerat că este cam exagerat să folosim atât de multe produse asemănătoare, care mai au și același efect.

Femeia se aștepta să vadă schimbări clare și rapide într-un timp foarte scurt, doar că acestea s-au lăsat așteptate și s-au întâmplat abia după jumătate de an.

Virginia recunoaște că datorită acestei schimbări pe care a făcut-o în viața sa, a rămas cu un lucru mai puțin de făcut, respectiv cu mai mult timp liber.

În această perioadă Virgina a mers să își viziteze sora într-o altă țară, și atunci femeie a observat cum i se umezise puțin părul la rădăcini.

Și în loc să folosească un produs clasic, cunoscut de toată lumea, aceasta a optat pentru ceva făcut în casă.

Și-a curățat scalpul cu ajutorul unei compoziții făcute dintr-o lingură de bicarbonat de sodiu și un pahar de apă călduță.

După aceea Virginia a observat că uleiul a dispărut cu totul de pe păr. Femeia și-a mai făcut o mască pentru păr cu banane și din ouă ca să își protejeze uleiurile sănătoase pentru păr.

Din acel moment femeia recunoaște că și-a mai pus pe păr niciun alt produs decât apa călduță. În plus, podoaba capilară a Virginiei miroase a natural, nu a vreun produs de specialitate.

Femeia spune că dacă totuși îți dorești să folosești șampon, alege ceva mai sănătos, care să nu conțină atât de multe ingrediente.