Mesaje de Suflet

Alexandra de la „Insula Iubirii” a fost cerută în căsătorie. Fosta iubită a lui Aurel s-a întors ca ispită în Thailanda

Alexandra, fosta iubită a lui Aurel, alături de care a venit în Thailanda sezonul trecut, și-a găsit fericirea în brațele lui Mătălin, tânărul care recent a cerut-o în căsătorie.

Cea care s-a întors în Thailanda ca și ispită în acest sezon, pentru a-i da planurile peste cap lui Aurel, le-a arătat prietenilor virtuali inelul de logodnă.  Într-un cadru romantic, Alexandra a primit un inel superb, iar Mădălin a primit un răspuns pozitiv.

Luni, Alexandra a venit în calitate de ispită pentru Aurel. „Prezența mea ar trebui să nu-l afecteze, să nu-l impresioneze. Să trec pe lângă el ca o fantomă. De-abia aștept.  O să fie foarte greu, mai ales că nu mă atrage comportamentul lui să merg spre el. Eu deja m-am gândit la câte ceva, câteva cuvinte pe care să i le spun.

Dacă va pica în ispită voi avea grijă să-i spun că nu e bine să te joci cu sufletele, că roata se întoarce. Dacă el învață lecția asta, s-ar putea să fie ok pe viitor. Are 26 de ani, face 27 anul ăsta, ar fi timpul să se maturizeze. M-am gândit la tot ceea ce mi-ar putea zice el, să mă provoace”, a spus Alexandra, la „Insula Iubirii”.