Mesaje de Suflet

Cum a reușit Adriana Bahmuțeanu să slăbească 20 de kilograme: „Nu m-am operat la stomac!” – Vedeta susține că renunțat la un singur aliment: „Nu mai mănânc deloc…”

Adriana Bahmuțeanu este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă. Chiar dacă scandalurile în care a fost implicată de-a lungul timpului cu fostul său soț, Silviu Prigoană, au captat pentru multă vreme atenția publică, se pare că acum prezentatoarea TV este un om complet schimbat.

Adriana Bahmuțeanu parcă arată pe zi ce trece mai bine, pentru că prezentatoarea a slăbit spectaculos 20 de kilograme. În aceste condiții, ea își permite să poarte ţinute din ce în mai mulate care îi pun valoare noua siluetă.

Cum a reuşit Adriana Bahmuţeanu să slăbească 20 de kilogram în timp record

Deşi de-a lungul timpului au circulat în presă mai multe speculaţii potrivit cărora se spune că Adriana Bahmuţeanu a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, prezentatoarea a negat acest lucru. Ea susţine că doar a ţinut un regim alimentar echilibrat şi a renunţat complet la un singur aliment, şi anume carnea. Ba chiar, Adriana spune că nici nu simte vreo poftă.

„Slăbitul ţine de alimentaţie. Nu m-am operat la stomac. Eu de trei ani nu mai mănânc deloc carne. Sunt vegetariană şi mai nou raw vegană. Mă simţeam rău, eram umflată, mi se umfla gâtul şi nu ştiam de ce. N-a ştiut nimeni ce am şi la un moment dat am citit o carte şi am spus gata.

Mai mănânc peşte, fructe de mare, consum lactate, ouă, ciuperci. Ciuperca înlocuieşte foarte bine carnea şi sunt foarte gustoase şi sănătoase. Când mi-e foame şi nu apuc să mănânc nimic, bag o merdenea. Când am renunţat la carne m-am simţit foarte bine. Nu mi-e poftă deloc.

Merg la prieteni care fac grătare, nu am nicio problemă. Am noroc că nu am fost niciodată atrasă de dulciuri. Mie-mi plac murăturile. Şi acum, vara, am murături în casă. Eram profund nefericită. Când m-am gândit să-mi schimb viaţa, mi-am schimbat-o de tot.

Acum fac ce-mi place, copiii mei sunt la fel de fericiţi ca mine, am de toate, am ce să mănânc şi se vede lucrul ăsta”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu, la Antena Stars.

În plus, prezentatoarea nu își refuză nici micile plăceri în timpul liber și nu se dă în lături de la mesele copioase.

„Toată lumea mă întreabă cum de arăt atât de bine!!! Azi m-am decis să vă dezvălui secretul meu: am o familie de prieteni care mă invită să savurez cele mai bune preparate din pește de Dunare, gătite chiar de ei. Așadar, mâncăm pe saturate și petrecem seri frumoase împreună. Păi cum să nu arăt bine!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa de Facebook, în urmă cu ceva timp.