Mesaje de Suflet

Horoscopul zilei

Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In relatia cu partenerul de viata vor aparea discutii aprinse, pe tema cheltuielilor comune. Se pare ca felul in care cheltuiesti bani din veniturile tale necajeste persoana iubita. Ar fi bine sa accepti sfaturile sau remarcile celorlalti privitor la bani si bunuri. Astazi, foarte usor se pot rupe intelegeri, anula contracte sau destrama definitiv relatii parteneriale vechi. Lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se anunta multe treburi la serviciu, dar si acasa te astepata membrii familiei pentru a rezolva chestiuni domestice. Rutina zilei te poate obosi, insa fii prudent si ocupa-te pe indelete de priorități. Afectiunile capului si sistemului renal se pot evidentia serios, astfel ca este posibil sa iei legatura cu diversi specialisti in sanatate. Rezerva-ti momente pentru odihna si relaxare in natura.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Surprizele zilei apar dinspre relatiile sentimentale. Persoana iuibita te va provoca la discutii importante, fie in privinta relatiei voastre, fie datorita atitudinii tale rezervate, in ultima vreme. Prudenta si rabdare, intrucat sunt sanse mari de a se produce o schimbare sentimentala dureroasa. Copiii sunt o alta sursa provocatoare. Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa treci cu bine peste toate.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

In relatiile familiale sunt posibile discutii aprinse, datorita treburilor domestice restante. Ocupa-te numai de casa si familie, chiar daca tentatia de a te refugia in sarcinile de lucru de la serviciu este foarte ademenitoare. De la si prin prieteni se țes intrigi si situatii confuze, care afecteaza linsitea si conforul segmentului tau familial. Fereste-te de cei care se amesteca in treburile tale personale!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Se intrezaresc calatorii pe distante scurte, pentru a rezolva chestiuni profesionale care trenează de ceva vreme. Dialogurile sunt si ele la ordinea zilei, in special cu sefii, colegii de munca sau persoanele colaterale locului de munca. Nervozitatea si graba sunt accentuate, de aceea fii prudent si controleaza-ti reactiile. Evita sa vorbesti prea mult, sa emiti judecati sau sa aduci critici celorlalti.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ziua aduce noutati in plan financiar. Poate fi vorba despre informatii privitoare la schimbarea conditiilor de munca sau la veniturile tale pe care le obtii la locul de munca. Vin si bani, bunuri sau favoruri, dar cand te astepti mai putin si in conditii greu de anticipat. Surprizele pot fi mari, de aceea fii prudent. Evita cheltuielile importante si investitiile pe termen lung! Odihneste-te mai mult!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Starile tale de spirit sunt fluctuante si astfel iti gasesti mai greu locul astazi. Ești tentat sa te implici in mai multe treburi deodata, atitudine obositoare si paguboasa. Controleaza-ti reactiile si ocupa-te numai de activități ușoare. Rezerva-ti momente linistite si alcatuieste-ti planuri de viitor. Sfatuieste-te cu cei dragi in privinta deciziilor majore legate de o relație partenerială.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai nevoie de liniste si relaxare, pentru ca oboseala plus unele afectiuni ale capului și ale sistemului renal iti pot crea neplaceri serioase. Ocupa-te numai de activitati usoare si la nevoie cere sprijinul persoanelor de incredere, mai ales la serviciu. Posibile neplaceri dinspre partenerul de viata. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta sa gasesti solutii viabile la toate situatiile cu care te confrunti actualmente.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Astazi poti visa cu ochii deschisi la realizarea unor planuri personale sau profesionale, alaturi de prieteni. In preajma ta pot veni oameni progresisti care sa-ti ofere idei novatoare si solutii viabile pentru situatiile in care te afli. Totusi nu pleca urechea la tot ce auzi. Unii vor dori sa te provoace pe teme delicate su nu ar fi bine sa le raspunzi cu aceeasi moneda. Dupa-amiaza, odihneste-te!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Surprizele profesionale se vor tine lanț. Pe de o parte, este posibil sa primesti saricini de lucru noi, o functie de raspundere sau afli informatii prețioase legate de reorganziarea locului de munca. Evita implicarea in discutii de anvergura! Pe de alta parte, in plan familial esti solicitat de catre membrii familiei, fie pentru o reuniune cu neamurile, fie pentru a discuta chestiuni patrimoniale importante.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Componenta mentala este accentuata, in sensul ca iti vor veni in minte tot soiul de ganduri si idei, unele chiar strălucite. Fii prudent si nu te lasa prins in iureșul gandurilor, care par ca nu se mai termină. Alege sa-ti orientezi atentia spre a-ti imbogati sufletul cu informatii de buna calitate si de folos. Hionărește printr-o librărie si bucura-te de cărțile, care deloc întâmplător, iti vor iesi în cale.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Banii reprezinta o tema importanta astazi. Se pare ca o suma de bani pe care trebuia deja sa o primesti va întârzia in continuare. Cauza poate fi o neintelegere in documentele financiare sau pur și simplu este vorba despre neglijența oamenilor care se ocupa de veniturile tale. Pe de alta parte, este posibil sa primesti sprijin material de la cei dragi. Achita datoriile, apoi orienteaza-te si spre mofturile tale.